a

Adója egy százalékával támogathatja egyesületünket

Tájékoztatjuk Olvasóinkat, hogy adójuk egy százalékával támogathatják a Toronyiránt Hagyományőrző Ifjúsági Egyesületet.

Az egyesület profilja:

A magyar népi hagyományok kutatása, őrzése és továbbadása- különös tekintettel a népi kismesterségekre, játékokra, ünnepekre, építészetre, és népi hiedelemvilágra. A magyar katonai hagyományőrzés- hangsúlyt helyezve a puskapor európai megjelenése előtti fegyverek, harcmodorok, viseletek, katonai méltóságok megismerésére, és megismertetésére Népi játszóházak, gyermek-és felnőtt-táborok, családi-és ünnepi rendezvények szervezése a népi és magyar katonai hagyományőrzés jegyében.

Íjászat és harcművészet-oktatás, kézműves-oktatás, rovásírás-oktatás, rendhagyó iskolai történelem és testnevelésórák, diáknapok és óvodai rendezvények szervezése.

A környezettudatos életre nevelés. Megtapasztaltatni, megismertetni az ősi természetet az élhetőbb és egészségesebb környezet megteremtése érdekében.

A fent említett célok megvalósítása a fogyatékkal élők és sajátos nevelési igényű embertársaink figyelembevételével. A fenti célok megvalósulása érdekében ismeretterjesztő kiadványok, publikációk készítése, szerkesztése. Kulturális hírportál működtetése.

Az egyesület működteti a toronyirant.eu kulturális hírportált. A támogatásokat az egyesület az említett tevékenységekre kívánja fordítani.

Az egyesület adatai:

Név: Toronyiránt Hagyományőrző Ifjúsági Egyesület

Cím: 9791 Torony, Felsőőri u. 47.

Adósz.: 18897573-1-18

Bankszsz.sz.: 721 00237-11054285

Közreadta: Toronyiránt.eu

Kötődünk egymáshoz – Charlie zenéről, barátságról, gyerekkorról – exkluzív interjú (videóval)

Megérkezett a toronyi gólya