a

Tisztelt Olvasók!

Tisztelt Olvasók!

Szeretettel ajánljuk figyelmükbe a toronyirant.eu oldalt, amely egy új kistérségi, kulturális, közéleti portál. Ez az oldal összeköti a Pinka-menti településeket, így ez az összefogás jelentős potenciált rejt magában: hiszen közösséget épít, erősíti az egymáshoz tartozás erejét.

Indításával célunk, hogy információt szolgáltassunk a térségben élőknek és mindazoknak, akik távolról érkeznek ebbe a régióba. Fontos, hogy hírt adjunk a falvakban történt eseményekről, programokról, hogy megismertethessük a vidékben rejlő értéket olvasóinkkal.

Nem titkolt szándék, hogy az írott cikkek mellett gazdag képgalériával és videós összeállításokkal jelentkezzünk. Hisszük, hogy a forgatott riportok, kisfilmek, beszélgetések mind közelebb vihetik egymáshoz az itt élőket.

A toronyirant.eu oldal fontosnak tartja, hogy napjaink jelentős eseményeiről tájékoztasson, és archiválja is azokat a következő generációk számára. Helytörténeti rovatunk, kulturális ajánlóink, de a közéleti beszámolók épp úgy részét képezik egykor majd emlékezetünknek, mint a stúdióbeszélgetések.

Hiszünk abban, hogy szívesen keresik fel az oldalt, és várjuk, hogy megosszák velünk véleményüket!

Cikkeinket, beszámolóinkat, a videós összeállításokat közzétesszük a toronyirant facebook-oldalon, keressenek minket a közösségi médiában is!

Kövessenek minket, olvassák a térség híreit elsőkézből a toronyirant.eu oldalon! Számítunk megtisztelő figyelmükre.

Tisztelettel:

A toronyirant.eu csapata

Közreadta: Toronyiránt.eu

Dr. Perger Gyula elköszönt a négy falu híveitől

115 éve született Toronyi Németh István